Dones i silenci galardonada amb el trofeu Gran Premio de España de teatre social

L’organització Ars Mediterranea International (Network for theatre, music, dance and complementary educative arts) com a objectiu difondre i salvaguardar les cultures dels països Mediterranis. Ha participat en trobades interculturals a França, Grècia i el Marroc i compta entre els seus membres a països com Algèria, França, Grècia, Israel, Itàlia, el Marroc, Palestina, Tunísia i Turquia.

La nostra obra Dones i silenci ha estat galardonada dins del seu trofeu Gran Premio de España en la categoria de teatre social.

Dones i silenci de José Antonio Aguado és una obra contra la violència de gènere. Petites històries que retraten diferents escenes on la dona és el centre de totes elles. La protagonista se sent atrapada, fuig o lluita contra els diferents formats de violència masclista. L’espectacle porta el públic a la reflexió i deixa el debat obert. Una obra que es desenvolupa a l’escenari i cinematogràficament en tres pantalles. Les projeccions de són realitzades en col·laboració amb el cineasta Antoni Verdaguer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s